måndag 22 november 2010

Stå still

Tänk va tiden rinner i väg... Nästa vecka blir Nova 6 månader - ett halvår har gått!! Helt galet... Va hände med tiden egentligen..

Så här snart 6 månader in i sitt lilla liv står det i alla fall klart att hon är en väldigt energisk ung dam. Det här med att sitta på rumpan och tugga (eller nya nöjet veva/flaxa) med saker är väl kul... I kanske 5 minuter. Sen är det över på mage och försöka och försöka ta sig nånstans. Då utbryter ganska ofta FRUSTRATION. För så långt kommer hon inte - och det är jag glad för. Benen går rätt bra men hon har inte riktigt kommit på hur hon ska göra med armarna.

Står rätt stadigt gör hon och i dag när vi fikade med kusinen Tove och mamma Mariann och Linda så stod hon och själv höll i sig i de praktiska stängerna vid fönstret som finns på café Station. Inga längre stunder men ändå! Att rulla är dock inget för lillan än så länge verkar de som. De gånger det händer är det helt ofrivilligt :)

Däremot har hon helt plötsligt börjat sova på sidan, i kväll är första gången om somnat in så och när jag stoppade in en napp som åkt ut så vände hon över på sidan igen efter att ha fått den tillbaka. Söt som socker och bestämd...det är Nova det!

2 kommentarer:

  1. Bestämda damer gör det i sin egen ordning, det är helt i sin ordning. Söt som socker är hon. Hon har ju att brås på. Kram från gudmor

    SvaraRadera
  2. Gulliga du! Ja nog är det en bestämd fröken :) och det är nog bra...i längden ;)
    Kram

    SvaraRadera