tisdag 27 juli 2010

Bröstvägrande torsk

Jaha då var det över med amningen. För i söndagsnatt så bestämde sig den lilla damen att nu får det vara nog med den dåliga servicen, knapra utbudet och den kassa kvalitén på maten (eller vad det det nu kan bero på) och totalvägrade att ens försöka ta. Flaskan är visst mycket bättre. Och det kan jag ju köpa. Mer lätt tillgängligt och förmodligen bättre kvalité än mitt blaskvatten. Fast jag ska försöka pumpa lite till så hon fortfarande får lite bröstmjölk får att variera lite :)

Sen får hon nu också lite vischy vatten... Hon har visst fått lite torsk... Inte fisken alltså (vilket märkligt namn på en svampinfektion..)

Lite grinigare än vanligt har hon varit och väldigt rastlös. Dock skött hon sig i alla fall ganska bra när vi besökte Josh och mamma Elin ute i Tavelsjö i går, det hölls hand och åts kaka.

På plussidan så verkar magknipen ha blivit mycket bättre. Ska försöka börja ge henne lite annan ersättning som inte är mjölkfri och se hur det funkar. Min mjölk är ju dock inte mjölkfri längre så det verkar som det inte är nån bidragande orsak. sen har hon blivit lite lättare att lägga. Tutten i och snuttefilten över ögonen och det är tack och godnatt - lovely!

Mamma har dock varit ovanligt känslosam och orolig. Har varit nära till tårar vid varenda längre gråtperiod och oroat mig för att hon inte går upp så mycket som hon borde, för att hon har fått torsk och för att hon varit så grinig.... Då är det tur att O fortfarande har semester - dags att skärpa till sig! Nån måtta för det vara.

Såret fortfarande inte läkt...hur j..la lång tid ska det ta egentligen?! Suck... nåja man får väl vara glad att det inte är själva kejsarsnittet som bökar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar