torsdag 1 juli 2010

Min underbara mamma

Har tagit min tillflykt ut till havet till mor och far nu när mannen dragit till fjälls för att fiska i fyra dar. Skönt med lite avlastning och att slippa konka vagnen upp och ner för trappor. Kanske även lite skönt för våra grannar.. :-) fyra dagar skrikfritt!

I går kväll var värre än någonsin, kan ha förträngt nått... Men underbara mamma bar och vyssjade när Novas egen mamma låg utslagen i sängen och hämtade kraft att vyssja lillan lite mer. Men till slut somnades det av utmattning och efter det har det varit lugnt! Jag har dessutom hunnit med (ännu) ett besök på vårdcentralen för att bli omplåstrad (igen). Eftersom hon får ersättning ibland så passade de ju utmärkt att hon fick lite sånt då. Turligt nog verkar hon inte ha nått problem med den mjölkfria ersättningen och den nya flaskan som inhandlats. En Dr Brown. Ska bli mindre luft, kanske inte påverkar alls men bättre att testa än att ha missat nått som kunde ha hjälpt.

En bättre dag i dag helt enkelt!

I går hann vi lite snabbt förbi på Novas kusins 1-års kalas också. Tänk att hon blivit så stor... Tiden går...

4 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Vilken sort har ni på den mjölkfria ersättningen? vi har Nutramigen som kan hämtas ut på recept om ni vill ha, blir skitbilligt :)
    kram kram //Milla

    SvaraRadera
  2. Hej! Japp jag tror det är den vi testar. Kan man få den på recept? Men då måste man väl verkligen få bekräftat att det är mjölkallergi eller?
    Hörde att Vidar inte gillat den särskillt mycket :-) Nova verkar äta vad som helst ;-) Kram

    SvaraRadera
  3. Vi fick den på recept på en gång :) Vidar gillade den inte dom första gångerna men vande sig fort vid smaken. Om du vill kan vi hämta ut, har en gång kvar på receptet. 8 burkar för typ 120 spänn :)
    Kommer du till by nästa helg?
    Kram kram Milla

    SvaraRadera
  4. Ska testa två veckor och sen prova med mjölk, men är det så att hon är känslig så ha tack gärna!!

    Jo det gör vi, dock blir det väl bara hemma och slappande för mig och Nova på lördagen :-)

    SvaraRadera