fredag 23 juli 2010

Tiden går...

Så är Nova snart två månader gammal... Tiden går, ibland känns det som en evighet sen hon kom in i vårt liv och ibland känns det som nyss. Man måste ibland påminna sig om att hon faktiskt bara är 8 veckor gammal.

Men när man tänker på mitt sår som fortfarande inte läkt så känns ju 8 veckor som en evighet... 9:e besöket på vårdcentralen i dag...jag borde ha klippkort... Har snart träffat alla som jobbar där.. Inte för att det verkar hjälpa, läkt har det ju ändå inte gjort. Nåja, det är väl tur att själva snittet är läkt i alla fall.

Är ute i stugan och har just blivit fotad av svägerskan. Det var ju kanske dags att få in en bild i tidningen... det blir kanske inte den bästa men hon är ju söt i vilket fall som helst..sen kan ju föräldrarna få se lite slitna ut :)

Verkar i alla fall inte som hon är så farligt känslig mot mjölk, för det har inte blivit nån skillnad från de mjölkfria veckorna och nu när jag smygit i gång lite. hon får fortfarande magknip och har sina skikperioder (en just nu som pappa tar hand om...) men det har ändå blivit betydligt bättre. Kortare och mer lättröstande perioder. Men jag längtar verkligen tills de är helt över...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar