lördag 19 juni 2010

Äntligen lite lugn och ro

I dag har varit en jobbig dag... Både för lilla Nova och hennes föräldrar... Det har gnölat och gnällts, skrikigt och grinats. Nova alltså.. fast mamma var nog nära nån gång också :) Inte förrän nu har hon äntligen somnat lugnt och stilla. Det är så tyst och skönt i lägenheten. Ja förutom fotbolls VM som rullar på i bakgrunden.

Det är svårt det där med att veta vad som egentligen hjälper och inte. Hur länge det dröjer innan man kanske skulle märka nån skillnad, OM det blir nån skillnad. Nått som dock i 99% av fallen funkar är i alla fall att åka bil... Skönt att veta att det finns ett knep att ta till och det skulle bli olidligt nån dag!

Man vet ju att det kan bli så här, men man hoppas ju så klart på en lugn och snäll liten bebis, som bara ska må bra och vara nöjd. O säger att det är väl härligt med en tös med lite temperament - och jo det kanske är sant :) Men om hon bara hade varit lite lättare att få nöjd så hade det känts bättre. Det lär nog dröja ett tag innan man ger sig ner på stan för en fika med denna lilla dam. Nä än så länge får det bli hemma hos fika eller besök till den innersta kretsen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar