fredag 18 juni 2010

Regnet det öser ner

Ute öser regnet ner. Inne har Nova äntligen sovit lugnt. Snart vankas utfodring, men denna tiden på dagen brukar hon vara ganska nöjd och belåten. Hon sparar väl sig till kvällens utspel :-)

Är i alla fall helt övertygad om att det var rätt beslut att sluta med Minifom. Hon har inte blivit sämre, snarare tvärtom, och man slipper böket med dropparna heeela tiden. Fick nu tips från bloggande V att även hålla mig undan en del andra saker, bland annat choklad... Buuuhuuuu... Nåja - sötis, vad som helst för dig! Nu får det bli gelégodis för hela slanten.

Känns lite som en blind höna, man testar lite allt möjligt och hoppas att nått ska funka. Inte lätt det här med att vara förälder... :-)

3 kommentarer:

  1. Jag håller med dej ,,,de var SKIT jobbigt att motstå choklad när ja amma men man gör ju allt för sina goingar ;) & ja LOVAR att tänker du dej för vad du äter som de jag skrev tidigare så försvinner magknippet ;) för allt man stoppar i sej när man ammar går ju ut i mjölken & choklad & koffein (ger gaser till bebisens mage)& lök kryddor e den VÄRSTA boven för deras magar ,,,
    Men de e jättetrist för oss som inte får äta gott. Att äta okryddad mat e inte så kul ,fast fördelen e att man går ner i vikt fort om man ammar & inte får äta choklad om man e ett chokladmonster som ja hihi
    Lycka till nu & ja håller tummar & tår att de funkar & ja tycker du gjorde rätt som sluta med dropparna för dom funkar inte så bra ;))

    SvaraRadera
  2. Tack! :) ja det är ju verkligen värt det om magknipen blir bättre! :) Undrar bara hur lång tid det tar innan man märker skillnad...

    SvaraRadera
  3. Hej räkna med att de tar ca 2 dygn innan du fått ur all koffein ur din kropp för koffinet e de värsta & choklad om du e kaffekärring som ja köp koffeinfritt kaffe & räkna med som längst 2 dygn efter din sista riktiga kaffe kopp....prova de så ska du se skillnad ;) men ge de två dygn sen blir de lugnt ; lycka till & hoppas lilla prinsessans mage blir lugn ;)

    SvaraRadera